Bröstförstoring Göteborg

Vill du ha större bröst? Boka en konsultation så berättar vi hur vi kan hjälpa dig.

Bröstförstoring Göteborg

Bröstförstoringar är utan tvekan den vanligaste och mest populära behandlingen för kvinnor i Sverige idag. Brösten är en symbol för kvinnligheten och därför är det många som vill framhäva denna del av sin kropp. Du är inte ensam om att gå i tankarna om att förstora brösten i Göteborg, kontakta oss idag för kostnadsfri konsultation så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig.

Det finns många anledningar till att boka en bröstförstoring i Göteborg:

  • Naturligt små bröst
  • Brösten hänger
  • Platta efter graviditeten

Bröstförstoringar ökar varje år och vi arbetar ständigt med att förbättra och finslipa våra tekniker så du som patient kan få det bästa möjliga resultatet.

Är du lämplig för en bröstförstoring i Göteborg?

Vi utför bröstförstoringar på patienter som har fyllt minst 18 år. Detta beror på att kroppen har mer eller mindre slutat växa. För många handlar det här ingreppet mer om sin självkänsla än att se bra ut för andra ute på stan. Att kunna vara nöjd med sin kropp är något alla ska kunna vara, varje år är det tusentals kvinnor som förstorar brösten vilket resulterar i en stor ökning i självkänsla och lycka.

En bröstförstoring betyder inte per automatik att man vill ha så stora bröst som möjligt, många som bestämmer sig för den här typen av plastikkirurgi gör det av personliga skäl som t.ex:

  • För att kunna få en proportionerlig kropp
  • Få tillbaka volymen efter amning eller viktnedgång
  • Skapa symmetri mellan bröst som skiljer sig

Du behöver inte oroa dig för att vi ska neka dig en bröstförstoring eftersom vi finner dina skäl som dåliga. Tillsammans med våra kirurger går vi igenom dina personliga önskningar, behov och förväntningar. Det finns många olika sätt att förstöra sina bröst på idag, vad som passar dig bäst vet våra erfarna kirurger.

Vi har dock rätt att neka bröstförstoring till dig om:

  • Du lider av bröstcancer och har inte korrekt behandlning för detta
  • Har en infektion i kroppen (behöver inte vara relaterat till brösten)
  • Du är gravid eller ammar

Göteborg Bröstlyft

Annexgatan 13, 412 62 Göteborg, Sverige

031-334433

kontakt@xn--gteborgbrstlyft-8sbi.se